Epoxy Trappen: Duurzaamheid en Veelzijdigheid

Voordelen van PU trappen

  • Duurzaamheid: PU-trappen zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en deuken. Dit maakt ze ideaal voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes waar veel verkeer is.

  • Onderhoudsvriendelijk: Dankzij hun gladde oppervlak zijn PU-trappen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze vereisen geen speciale reinigingsmiddelen en behouden hun uiterlijk langdurig.

  • Veelzijdigheid: Polyurethaan kan in verschillende kleuren en afwerkingen worden gegoten, waardoor het mogelijk is om trappen te creëren die perfect passen bij de stijl en het decor van een ruimte. Dit maakt het gemakkelijk om een unieke uitstraling te creëren die bij de rest van het interieur past.

  • Comfort: PU-trappen hebben een zachte, enigszins veerkrachtige textuur, wat zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. Dit maakt ze aangenamer om op te lopen, vooral voor mensen die veel tijd op de trap doorbrengen.

  • Bestand tegen vocht en temperatuurveranderingen: Polyurethaan is bestand tegen vocht en temperatuurveranderingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor trappen die zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit maakt PU-trappen geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van residentiële woningen tot commerciële gebouwen en openbare ruimtes.

Ontdek PU trappen bij RG Design

PU trappen: De Moderne, Duurzame Keuze

Over het algemeen bieden PU-trappen een combinatie van duurzaamheid, esthetiek en onderhoudsgemak die hen tot een aantrekkelijke keuze maken voor veel mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige trappen.

rg design

Jarenlange ervaring in epoxy trappen

Vlaamse roots

Wij zijn een Belgisch bedrijf met Vlaamse roots dat sinds 2001 werkzaam is met een focus op duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid.

Sinds 2012

Dankzij onze ervaring leveren wij sinds 2012 hoogwaardige PU- en epoxyvloeren, wanden & trappen. Vakmanschap gesteund door decennia expertise!

Persoonlijke service

De zaakvoerder, met meer dan 23 jaar ervaring, staat garant voor een persoonlijke aanpak, met directe betrokkenheid bij elke plaatsing, waardoor u verzekerd bent van nauwgezette aandacht voor detail.

Manier van werken

Deze stappen bieden een overzicht van ons proces, waarbij we nauw samenwerken om een vloer te creëren die aan uw verwachtingen voldoet.

1 Neem contact op

Na het eerste contact bespreken we uw behoeften en plannen een afspraak voor een bezoek.

2 Offerte

Op basis van uw beschrijving stellen we een gedetailleerde offerte op die de kosten en het werkplan omvat.

3 Bezoek

Gaat u akkoord met de offerte dan komt ons team bij u langs om de ruimte te inspecteren, afmetingen op te nemen en uw specifieke wensen te bespreken.

4 Planning

Na het bezoek plannen we samen een geschikte datum voor de installatie die past binnen uw tijdschema.

Een epoxy trap nodig?

Laat ons jouw ruimte transformeren met een gietvloer op maat. Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.