Marmertapijt

Een marmertapijt bestaat uit echte marmerkorrels. Dit heeft als voordeel dat wanneer er toch een stukje zou afbreken je hier geen enkel kleurverlies zal waarnemen.
Daarnaast biedt een marmertapijt ook een aangenamer wandeloppervlak dan een ander soort vloer.

Marmertapijt

Een marmertapijt bestaat uit kleine marmerkorreltjes die gebonden worden met epoxyhars. Dit zorgt voor een korrelige vloerstructuur. Dit type vloer wordt het vaakst gelegd in grijze-/beigetinten. Wat niet wil zeggen dat andere kleuren hierin niet mogelijk zijn. Hoe je tapijt er uiteindelijk gaat uitzien, hangt mee af van de dikte en de kleur van de marmerkorrels die gebruikt worden. Marmertapijten worden vaak gebruikt in winkels, kantoren, woningen binnen én buiten.

 

Als afwerking kan je tevens ook kiezen voor een extra coating over je tapijt te gieten die er voor zorgt dat je marmertapijt dichtgezet wordt. Op deze manier worden gaatjes tussen de korrels opgevuld en voelt deze aangenamer aan de voeten en is deze onderhoudsvriendelijker. Een marmertapijt is tevens ook perfect combineerbaar met vloerverwarming en voelt warm en natuurlijk aan.

Heb je een idee of een vraag, RG Design denkt met je mee!

Offerte

Wilt u een vrijblijvende prijsofferte?