Steentapijt

Een steentapijt of grindtapijt is een naadloze vloer van enkele millimeters dik die ideaal is bij renovaties en nieuwbouw. Afhankelijk van de ruimte waarin je je steentapijt laat leggen, kan je deze laten afwerken met een speciale toplaag (coating) die je vloer waterdicht maakt. De plaatsing van een steentapijt verloopt vrij snel. Na 1 dag is deze immers reeds beloopbaar.

Steentapijt

Een steentaptijt is een decoratieve, naadloze vloerafwerkingen waarbij miljoenen grindkorreltjes samengebonden worden door epoxyhars. Dit type vloer kan je hele woning doorgetrokken worden zonder dat deze onderbroken dient te worden om over te gaan in de verschillende ruimten. Door de oneindige mogelijkheden in kleuren en afwerkingen is een steentapijt mogelijk te plaatsen in eender welke ruimte. Een steentapijt kan op bijna eender welke ondergrond aangebracht worden. Om het geheel mooi af te werken is er zelfs de mogelijkheid om plinten dezelfde steentapijt aan te brengen.

Dit type vloer is zowel geschikt voor nieuwbouw als ook bij verbouwingen en werkt perfect in combinatie met vloerverwarming.

Wanneer u deze vloer in uw keuken/badkamer plaats, kan deze afwerkt worden met een speciale coating die zal voorkomen dat vocht zich kan plaatsen tussen de poriƫn. Dit heet dan een steentapijt met een gesloten structuur

Heb je een idee of een vraag, RG Design denkt met je mee!

Offerte

Wilt u een vrijblijvende prijsofferte?