Gietvloeren

Gietvloeren zijn de laatste jaren enorm aan hun opmars bezig. Dit is ook helemaal niet onterecht. Gietvloeren bevatten namelijk heel wat positieve eigenschappen die niet te ontkennen vallen. Zo zijn deze vloeren onderhoudsvriendelijk, snel geplaatst, naadloos, hygiënisch en vaak een pak goedkoper dan de traditionele vloeren.

EPOXY

De epoxy- of kunstharsvloeren van RG Design zijn vrij van oplosmiddelen en kunnen verschillende toepassingen hebben. Een epoxy gietvloer is hard, kan een zware belasting aan en is bestand tegen een uitgebreid spectrum aan chemische stoffen.

 

Epoxy gietvloeren worden vooral gebruikt in garages, magazijnen, technische ruimtes, ziekenhuizen enzoverder.

 

De epoxy gietvloer heeft daarnaast ook de eigenschap dat het geschikt is voor decoratieve elementen. Zo kan je ze instrooien met flakes, combineren van 2 kleuren en nog tal van andere mogelijkheden. Heb je een idee of een vraag, RG Design denkt met je mee!

PU - PolyUrethaan

Modern, strak, tijdloos en volledig naadloos. Dat is een polyurethaan, of beter gekend als PU, gietvloer. Deze soort gietvloer, samen met RG Design, is de ideale partner voor uw living, badkamer, winkelruimte, kantoor, showroom, sporthal en nog zoveel andere plaatsen.

PU gietvloeren zijn hebben een hoop positieve en specifieke eigenschappen. Zo zijn ze flexibel, duurzaam, voelen ze warm aan, hebben ze een enorme krasvastheid en zijn ze resistent tegen vloeistoffen.

De PU gietvloeren van RG Design zijn beschikbaar in alle NSC- en RAL-kleuren. De toplaag is tevens ook beschikbaar in verscheidene afwerkingen. Enkele mogelijkheden zijn: glad, mat, glanzen, met structuur ed.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende prijsofferte?