Voordelen van pu wanden

Ontdek polyurethaan (PU) wanden bij RG Design

Polyurethaan wanden: waar stijl, duurzaamheid en functionaliteit samenkomen

Met onze hoogwaardige PU-wanden geniet je van een moeiteloze combinatie van esthetiek en praktische voordelen. Dankzij de duurzaamheid van polyurethaan zijn onze wanden bestand tegen slijtage, krassen en vocht, waardoor ze langdurig hun mooie uitstraling behouden met minimaal onderhoud.

PU - wanden perfect voor elke stijl.

Ontdek eindeloze PU-wanden ontwerpmogelijkheden. Kies uit verschillende kleuren, texturen en afwerkingen om een unieke sfeer te creëren die past bij jouw visie voor de ruimte. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische look of een warme, uitnodigende uitstraling, onze PU-wanden passen perfect bij elke stijl.

Ontdek hoe onze polyurethaan wanden jouw ruimte kunnen transformeren en een blijvende indruk kunnen achterlaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Welkom bij de revolutie in wandbekleding met onze hoogwaardige PU-oplossingen.

rg design

Jarenlange ervaring in pu gietvloeren

Vlaamse roots

Wij zijn een Belgisch bedrijf met Vlaamse roots dat sinds 2001 werkzaam is met een focus op duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid.

Sinds 2012

Dankzij onze ervaring leveren wij sinds 2012 hoogwaardige PU- en epoxyvloeren, wanden & trappen. Vakmanschap gesteund door decennia expertise!

Persoonlijke service

De zaakvoerder, met meer dan 23 jaar ervaring, staat garant voor een persoonlijke aanpak, met directe betrokkenheid bij elke plaatsing, waardoor u verzekerd bent van nauwgezette aandacht voor detail.

Manier van werken

Deze stappen bieden een overzicht van ons proces, waarbij we nauw samenwerken om een vloer te creëren die aan uw verwachtingen voldoet.

1 Neem contact op

Na het eerste contact bespreken we uw behoeften en plannen een afspraak voor een bezoek.

2 Offerte

Op basis van uw beschrijving stellen we een gedetailleerde offerte op die de kosten en het werkplan omvat.

3 Bezoek

Gaat u akkoord met de offerte dan komt ons team bij u langs om de ruimte te inspecteren, afmetingen op te nemen en uw specifieke wensen te bespreken.

4 Planning

Na het bezoek plannen we samen een geschikte datum voor de installatie die past binnen uw tijdschema.

Een epoxy wand nodig?

Laat ons jouw ruimte transformeren met een gietvloer op maat. Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.