Voordelen van PU Gietvloeren (Boom)

Ontdek Gietvloeren bij RG Design

Gietvloeren Boom: De Moderne, Lokale Keuze voor PU Gietvloeren

In Boom en omgeving winnen gietvloeren snel terrein en dat is geen toeval. Naast hun onderhoudsvriendelijkheid, snelle installatie en naadloze karakter, bieden ze een breed scala aan voordelen die niet te negeren zijn. Deze moderne vloeren zijn niet alleen hygiënisch en kostenefficiënt, maar ze zijn ook geluiddempend, geschikt voor vloerverwarming, bestand tegen krassen en scheuren, en kunnen zelfs aangepast worden aan verschillende interieurstijlen en kleurenpaletten.

PU gietvloeren (Boom) biedt een naadloos oppervlak, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn en geen voegen hebben waar vuil zich kan ophopen. Dit maakt ze duurzamer en zorgt voor een langere levensduur in vergelijking met traditionele vloerbedekkingen.

Ja, PU gietvloeren wanden en trappen zijn waterdicht en bestand tegen vocht, waardoor ze perfect geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Zeker, PU gietvloeren zijn zeer duurzaam en kunnen zware belastingen weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor industriële toepassingen.

PU gietvloeren kunnen vaak rechtstreeks op bestaande vloeren worden aangebracht, wat de installatietijd en -kosten kan verminderen.

Ja, PU gietvloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor ze perfect kunnen worden aangepast aan de gewenste esthetiek.

Ja, PU gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarmingssystemen en bieden een efficiënte warmteoverdracht.

De uithardingstijd van een PU gietvloer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar meestal is de vloer binnen enkele dagen volledig uitgehard en beloopbaar.

Modern & veelzijdige PU gietvloeren

PU Vloeren Boom

Polyurethaan: Naadloze en Duurzame Gietvloeropties in Boom

Ontdek de moderne, strakke en tijdloze polyurethaan (PU) gietvloeren van RG Design, dé lokale expert in Boom. Perfect geschikt voor diverse ruimtes zoals woonkamers, badkamers, kantoren en sporthallen. Deze vloeren bieden flexibiliteit, duurzaamheid, warmte, krasbestendigheid en vloeistofbestendigheid. Beschikbaar in een breed scala aan NSC- en RAL-kleuren, met verschillende toplaagafwerkingen, waaronder glad, mat, glanzend en met verschillende structuren.

Door extra voordelen toe te voegen zoals geluiddemping, vloerverwarming compatibiliteit en aanpassingsvermogen aan verschillende interieurstijlen, wordt de veelzijdigheid van PU gietvloeren benadrukt, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële klanten in Boom en omstreken.

rg design

Jarenlange ervaring in pu gietvloeren in Boom

Vlaamse roots

Wij zijn een Belgisch bedrijf met Vlaamse roots dat sinds 2001 werkzaam is met een focus op duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid.

Sinds 2012

Dankzij onze ervaring leveren wij sinds 2012 hoogwaardige PU- en epoxyvloeren, wanden & trappen. Vakmanschap gesteund door decennia expertise!

Persoonlijke service

De zaakvoerder, met meer dan 23 jaar ervaring, staat garant voor een persoonlijke aanpak, met directe betrokkenheid bij elke plaatsing, waardoor u verzekerd bent van nauwgezette aandacht voor detail.

Manier van werken

Deze stappen bieden een overzicht van ons proces, waarbij we nauw samenwerken om een vloer te creëren die aan uw verwachtingen voldoet.

1 Neem contact op

Na het eerste contact bespreken we uw behoeften en plannen een afspraak voor een bezoek.

2 Offerte

Op basis van uw beschrijving stellen we een gedetailleerde offerte op die de kosten en het werkplan omvat.

3 Bezoek

Gaat u akkoord met de offerte dan komt ons team bij u langs om de ruimte te inspecteren, afmetingen op te nemen en uw specifieke wensen te bespreken.

4 Planning

Na het bezoek plannen we samen een geschikte datum voor de installatie die past binnen uw tijdschema.

Een gietvloer nodig?

Laat ons jouw ruimte transformeren met een gietvloer op maat. Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.